Rhodes, day 33, 34

04:20


Jsem posera a chci domů :D fááákt.

Nevím, ale ta situace tady mě už vyloženě vysírá... Jak to říct. Furt mi něco je... Před týdnem se mi zase vrátil zánět spojivek a už ani antibiotika nezabírají. Moje oční z Česka si myslí, že to mám alergické a nejspíš se toho už ani nezbavím, dokud tady budu. SUPER, žejo.


Je přece úplně skvělé, když od pěti odpoledne do noci řešíš jenom jak šíleně tě škrábou oči a nemáš šanci si ani užít to, že je po práci a moře volá.

Dál můj superbombasticky úchylný šéf na italské a rumunští číšníci na restauraci, kteří si myslí, že sežrali půlku světa a připadá jim nutné mi důkladně vysvětlovat, že pokud uvidím špinavý ubrus musím ho vyměnit. Asi to NEVÍM, když pracuju v hotelech už 3 roky a teď se mi poštěstilo pracovat i ve FS v Praze! 
No štve mě to tu jedna báseň! Dnes jsem četla svoji perfektní smlouvu a jedině z těch zdravotních důvodů bych mohla udělat pá pá.

Ale delegátka mě stejně zase vezmě k doktorovi pro další kapky s tím, že určitě zaberou a nezájem... Ale já vím, že nezaberou. Mám tady celou lékarničku kurnik. A všechny léky prokonzultované s doktorkou... Navíc sama cítím, že to je vážně alergenní.

Takže jedině v zájmu svého zdraví prostě otevřít tu peněženku a zaplatit 340 éček.. ;)

Achjo.

Pppp




You Might Also Like

12 comments

  1. takže chceš dom jo? 340 éček stojí zrušení smlouvy pokud vím :) to je na hovno :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo no.. 340 éček, nebo to zkusit svést na ty zdravotní důvody... Což by mohlo dopadnout, protože tady přece nemůžu být 4 měsíce se zánětem spojivek, když nic nefunguje.. :-oo

      Delete
  2. Ty jo, W., to mě mrzí...=X

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmm. Tak třeba to bude ještě dobré... Dva dny beru nové antibiotika.. Tak snad... :/

      Delete
  3. chudáku:(

    http://vitaestbonum.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. snad se ti to zlepší, byla by škoda odjet))

    ReplyDelete
  5. Koukám, že s blogspotem už jsi se úspěšně poprala. Taky bych potřebovala pár rad, nemáš nějaký tipy, nebo kontakty na někoho, kdo by mi poradil? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No ještě ani ne právě... Neměl jsem čas dát dohromady otázky a poptat se zkušenějších rádkyň, co mi nabízeli pomoc... :P:-)

      Delete
  6. Viem, že je to strašné, ale to, že si tam... Ja by som to skúsila vydržať, ale nie som na tvojom mieste :) a taktiež nemám 340 eúr :D.
    Tak držím palce, aj keď to dopadne akokoľvek :).

    Kejmy ♥.

    ReplyDelete

Děkuji za návštěvu, za komentář a doufám, že se ti tu líbilo! :)))))

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images