Rhodes, day 15, 16

10:40



Včera to byl můj první den s novým šéf animátorem a novým animátorem... Radši se k tomu ani nebudu vyjadřovat. Večerní show byla naprostá katastrofa. A ještě mi navýšili hodiny práce, takže válení se u moře je, mimo day off, opravdu nemožné stihnout... :/ Pracujeme kolem 10 hodin denně a ještě k tomu ''nakouskovaně''.

Začínám uvažovat, že bych se kvůli tomu času vrátila zpátky na restauraci. Ale ještě tomu dám trochu času :-)



Dnes ráno jsme měli sraz před Snack barem v 9:30... Šéf dorazil až v 11 a Imu si sladce spinkal v pokoji. Tak proč sakra nemůžem chodit normálně na 10:00? :D Tunisané. To nepochopíš.. :D

Pak po obědě přijdu na pokoj a totální smrad z benzínu. Fajn... Beru, že máme okno do údržbářského kumbálu, kde nás každé ráno budí práskání dvěří.. Beru, že máme v pokoji pořád jenom tmu a nemůžeme si vyvětrat. Ale toho smradu nás mohli ušetřit. Co kdyby tam někdo z nás spal?.. Myslím, že by neměl daleko k udušení..

Ok.. Dnes trochu víc mínusů, než plusů. Ale i to musí být.. :-):D

Máte v ČR taky tak krásné počasí?

P.S. Přidávám fotky z Nautica Blu hotel. Včera jsme se tam byli na chvilku podívat s naší delegátkou,... :-) Fakt krásný hotel. A ty rotopedy a pásy s výhledem na moře?? Uuuuu :-o :))) TO JE NĚCO!













You Might Also Like

2 comments

Děkuji za návštěvu, za komentář a doufám, že se ti tu líbilo! :)))))

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images